Tässä artikkelissa esittelemme parhaat puhelinmallit, jotka ovat ilmestyneet vuonna 2016 tai joiden ilmestymistä odotamme vesi kielellä. Katso tästä, millaisia ihmelaitteita Apple, Samsung, Sony ja muut kilpailijat aikovat tuoda seuraavaksi markkinoille. Tutustu – Parhaat puhelimet 2017.

Applen uudet puhelimet

 • Syyskuussa 2016 odotetaan julkaistavaksi Applen uutta lippulaivapuhelinta. iPhone 7 on yhä paksujen mysteerien verhojen peitossa, mutta huhujen mukaan uusia ominaisuuksia tulevat olemaan vedenkestävyys, uusi kuulokeportti ja sähköinen eSIM-kortti. Näyttö saattaa olla kasvamassa ja sen reunat saattavat olla kaarevat, mutta totuutta ei lehdistössä vielä tiedetä. Konehuoneen puolelta tietoja on jo: Apple iPhone 7 tulee sisältämään huippunopean A10-prosessorin ja kaksi gigaa työmuistia.
 • Syyskuussa ilmestyy myös kaksi muuta Apple-puhelinta. iPhone 7 Plus on lippulaivan isompi malli. Tarkkoja tietoja sitä koskevista uudistuksista ei vielä ole. Kolmantena uutuutena odotetaan vielä kalliimpaa ja korkealaatuisempaa Apple iPhone 7 Pro -puhelinmallia, mutta jälleen tiedot puhelimen tarkoista ominaisuuksista ovat hämärän peitossa.
 • Vuonna 2017 odotamme suurella innolla Apple iPhone 8 -uutuutta. Tällöin koittaa iPhonen kymmenvuotispäivä ja Apple aikoo räjäyttää pankin. Uudesta iPhonesta odotetaan radikaalia tulokasta. Puhelimeen päätyviä innovatioita ei vielä tunneta, mutta monia veikkauksia on esitetty. Tuleeko puhelimen näyttö kaareutumaan reunoilta? Kuinka tehokas prosessori siinä on? Onko käytössä tuoreita näyttöteknologioita? Tämä jää nähtäväksi.

Samsung Galaxy -uutuudet

Tilaa tästä Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge ! Cdon.fi

 • Samsung Galaxy S7 ja Samsung Galaxy S7 Edge ovat maailman parhaan Android-puhelimien valmistajan uudet lippulaivamallit. Molemmissa malleissa on huipputarkka SuperAMOLED-näyttö ja mukavat 4 gigaa RAM-muistia. Edge eroaa perusmallista reunasta kaartuvan näyttönsä osalta. Mistään mullistavasta uudistuksesta ei ole, mutta miksipä rikkoa toimivaa konseptia? Kyseessä saattaa olla kaikesta huolimatta vuoden 2016 paras puhelin.
 • Samsung Galaxy S8 -puhelinmallin odotetaan myyntiin vuoden 2017 aikana ja se tulee ilmestyessään olemaan markkinoiden nopein ja tehokkain puhelin. Paljon muuta siitä ei tiedetä, tosin huhujen mukaan myös näyttöteknologiassa on odotettavissa jotakin täysin uutta.
 • Elokuussa markkinoille odotetaan Samsung Galaxy Note 7 -phablettia. Sen odotetaan olevan entistä tehokkaampi ja varustettu uudella, tarkalla näytöllä. Joidenkin väitteiden mukaan Note 7:ssa on esiasennettuna tuore Android N -käyttöjärjestelmä, ja laite saattaa tukea uutta Google Daydream -virtuaalitodellisuusjärjestelmää. Mitä ikinä mallin tarkat ominaisuudet ovat, melko varmaa on kuitenkin, että Samsung ei petä fanejaan.

Motorola

Tilaa nyt edullisesti Moto G4! Cdon.fi

 • Moto G on osoittautunut yhdeksi parhaista keskihintaisista puhelimista. Uusin (nyt jo markkinoilla oleva) malli on Moto G4, joka tunnetaan hyvästä akustaan ja kautta linjan mainioista teknisistä ominaisuuksistaan. Moto G4 Plus on saman puhelimen edistyneempi malli, johon voi valita lisäominaisuuksina muun muassa sormenjälkitunnistimen, tarkemman kameran tai enemmän muistia.

Nexus

 • Android-käyttöjärjestelmää ja Googlen palveluita hyödyntävät Google Nexus -puhelimet valmisti aiemmin LG. Uudet, syyskuussa ilmestyvät Nexus 5 ja Nexus 6 -puhelimet valmistaa kuitenkin HTC. Kiinnostavinta uusissa puhelinmalleissa on uusi Android N -käyttöjärjestelmä, joka tulee tarjoamaan Nexus-käyttäjille uusia ominaisuuksia ensimmäisten joukossa.

Xiaomi

 • Xiaomi Mi Max ilmestynee loppukesästä. Kyseessä ei ole huikea lippulaiva, vaan peruspuhelin. Kiinnostavinta siinä on uusi MIUI 8.9 -käyttöjärjestelmä, joka on kiinalaisen Xiaomin oma Android-pohjainen käyttöjärjestelmä. Xiaomin puhelimia voi olla vaikea löytää Suomesta, mutta niitä on mahdollista tilata ulkomaisista nettikaupoista.

LG

 • LG G Flex 3 on odotettu uutuus, jonka julkaisupäivästä ei kuitenkaan ole tietoa. Sitä odotettiin markkinoille jo vuoden 2016 alussa, mutta tälläkään hetkellä ei tiedetä, milloin se on saapumassa markkinoille. LG:n innovatiivinen kaartuva design ja itseäänkorjaava kuori ovat ansainneet puhelinvalmistajalle oman fanijoukkonsa. Uuden mallin odotetaan olevan vain kevyt parannus edelliseen verrattuna: nopeampi prosessori, enemmän muistia, sormenjälkitunnistin ja kestävämpi akku.

HTC

Tilaa tästä HTC 10, harmaa tai hopeinen kuori! Cdon.fi

 • Uuden Google Nexus -mallin lisäksi HTC on julkaissut vuonna 2016 oman lippulaivapuhelimensa HTC 10. HTC on aiemmissakin malleissaan panostanut loistavaan äänentoistoon eikä tämä ominaisuus jää uudessakaan mallissa unohduksiin. Kännykkä toistaa bassotkin kiitettävästi erillisen, minikokoisen subwooferinsa ansiosta. HTC:n uutukainen on myös nopea ja sen näyttö tarkka.

Huawei

Tilaa nyt uutuuspuhelin Huawei P9! Cdon.fi

 • Huawei P9 on Huawein tuore malli. Sen parasta antia on loistava kaksoislinssillä varustettu kamera ja poikkeuksellisen tarkka sormenjälkiskanneri. Huawei P9:n sisällä piilee myös tehokas prosessori ja mukavat 4 gigaa RAM-muistia.

OnePlus

 • Komea lippulaivapuhelin OnePlus 3 ilmestyi kansainvälisesti kesäkuussa. Uusi metallikuori, lyömätön 6 gigan RAM-muisti ja tehokas Snapdragon 820 -prosessori tekevät OnePlus 3:sta erään markkinoiden kiinnostavimmista älypuhelinmalleista – etenkin, kun otetaan huomioon sen olevan muita saman teholuokan kännyköitä halvempi.

Nextbit

 • Nextbit Robin on Kickstarter-kampanjan kautta viime helmikuussa päivänvalon nähnyt yllättävä haastaja isoille puhelinvalmistajille. Nextbitin erikoisuus on sen vahva integraatio pilveen. Puhelin toimiikin parhaiten hyvän, jatkuvan nettiyhteyden kanssa. Toisaalta Nextbit on myös taitava muovaamaan käyttökokemusta uudestaan käyttäjän toimintatapojen mukaan: esimerkiksi vähemmän käytetyt sovellukset ja valokuvat siirtyvät automaattisesti pois kännykältä ja pilveen.

Lenovo

 • Lenovo Phab2 Pro on edullisista ja laadukkaista kannettavista tietokoneistaan tunnetun Lenovon uusin älypuhelinmalli. Isonäyttöistä puhelinta odotetaan Euroopan markkinoille syksyllä. Odotamme uutuutta innolla, sillä sen on tarkoitus olla ensimmäinen puhelin, joka hyödyntää Googlen lanseeraamaa Project Tangoa, joka auttaa puhelinta hahmottamaan entistä tehokkaammin sijaintinsa ja asentonsa huoneessa ja maailmassa. Pokémonien ja lisätyn todellisuuden tämä ominaisuus voi osoittautua Lenovon suureksi myyntivaltiksi.

Sony

Tilaa Sony Xperia -puhelimet edullisesti verkosta! Cdon.fi

 • Sony Xperia X ja Sony Experia XA ovat Sonyn vuonna 2016 ilmestyviä edullisia puhelinmalleja, joiden odotetaan olevan näppäriä ja toimivia, mutta ei millään tapaa uraa uurtavia. Hyvä vaihtoehto edullista puhelinta etsivälle.
 • Sony Xperia XA Ultra on myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä keskitason puhelinmalli, jolla on tarkka, reunasta reunaan ulottuva näyttö ja vaikuttava 16 megapikselin selfie-kamera. Siis omakuvien ystäville siitä odotetaan loistavaa hankintaa.

Microsoft

 • Microsoft Surface on puhelinmalli, jonka olemassaolosta kiistellään. Tiedetään, että prototyyppi on ollut työn alla, mutta muita yksityiskohtia mahdollisesta julkaisupäivästä ei ole. Jos puhelin on todella tulossa markkinoille, sen odotetaan ilmestyvän loppuvuodesta 2016.

Lue lisää:
New Phones – Best new phones coming in 2016 & 2017 (PC Advisor)