Siirry sivun pääsisältöönSiirry footeriin
Etusivu » Liittymät » Liittymätarjous » Black Friday puhelimet ja liittymät 2022

Black Friday puhelimet ja liittymät 2022

Black friday liittymät ja puhelimet on hyvä katsoa, sillä kyseisenä perjantaina 25.11.2022 useat operaattorit tarjoavat niitä edullisempaan hintaan. Jos puhelimen tai liittymän vaihto on ollut mielessä, ne on kyseisenä päivänä mahdollista saada kilpailukykyiseen hintaan. Lue parhaat vinkit Black friday tuotteiden pyydystämiseen.

Liittymät Mobiililaajakaistat Operaattorit Nopeustesti
Kuvituskuva

Black Friday puhelimet ja liittymät 2022 – Puhelinliittymat.fi

Puhelinliittymat.fi -verkkosivustolla ajankohtaisia hintoja seurataan päivittäin ja siten asiakkaan on helppo tehdä vertailua eri operaattoreiden välillä.

Eri puhelinliittymien vertailun ja kilpailuttamisen avulla voi säästää rahaa jopa useita satoja euroja vuodessa, mikäli kyseiseen pakettiin kuuluu myös mobiilidata.

Kaikkien Suomessa toimivien operaattoreiden, eli MOIn, Telian, Elisan ja DNA:n puhelinliittymätarjoukset löytyvät heti etusivulta. Klikkaamalla kiinnostavaa tarjousta puhelinliittymat.fi -verkkosivusto ohjaa kyseisen operaattorin sivuille, joista tarjouksen ehtoihin pääsee tutustumaan tarkemmin.

Puhelinliittymat.fi -verkkosivusto mahdollistaa kuluttajille helpon puhelinliittymien, mobiililaajakaistojen ja operaattoreiden vertailun ilman sitoumuksia nopeasti ja vaivattomasti.

Sivuston etusivulla on esitelty jokainen Suomessa toimiva operaattori, sekä yksi tarjous jokaiselta.

Itselle sopivaa puhelinliittymää voi hakea valitsemalla haun tarkennuksesta sopivia ominaisuuksia, joista voi valita puheajan määrän, SMS-viestit, netin käytön ja nopeuden, sekä erikseen tarjoushintaiset liittymät.

Täältä löytää liittymiä jokaiseen tarpeeseen, sillä puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta näkee kaikki Suomessa olevat puhelinliittymätarjoukset. Mikäli asiakkaan toiveena on edullisempi peruspaketti, tai nopea 4G-paketti, onnistuu kaikenlaisten liittymien vertailu tämän palvelun kautta.

Ennen uuden liittymän hankkimista kannattaa tarkistaa edelliseltä laskulta, minkälaisia tarpeita uudelle liittymälle on puheluiden, tekstiviestien ja netin käytön mukaan.

Vertaile liittymiä tästä napista:

Liittymät

Tarjouksessa Black Friday puhelimet

Marraskuun 25. päivä kannattaa tarkistaa puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta Black friday tarjoukset puhelimet, sillä kyseisenä päivänä monet operaattorit tekevät hyviä tarjouksia ja asiakas voi silloin tehdä hyviä säästöjä.

Puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta pääsee tarkistamaan yhtäaikaisesti kaikki puhelinliittymät, ja klikkaamalla tarjousta sivusto ohjautuu operaattorin sivuille, josta on helppo samalla katsoa kyseisen operaattorin Black friday puhelintarjoukset.

Esimerkiksi jos puhelinliittymätarjouksen on tehnyt operaattori Elisa, asiakas voi hankkia samalla ostokerralla sekä uuden puhelimen, että liittymän. Puhelintarjouksia kannattaa katsoa Black fridayna, sillä kilpailu asiakkaista on kovaa eri operaattoreiden välillä ja se näkyy myös tarjouksissa, jotka voivat olla erityisesti silloin todella hyviä. Puhelinkaupoilla voi silloin saada enemmän pienemmällä budjetilla.

Itselle sopivan puhelinliittymän valintaan vaikuttavat monet eri seikat, jotka selviävät helpoiten kun tarkastelee nykyisen liittymän vanhoja laskuja. Puhelinliittymiä vertaillessa ei kannata katsoa vain liittymän kuukausihintaa, vaan siihen sisältyviä ominaisuuksia, sillä ihmisten tarpeet vaihtelevat niin paljon ja erilaisilla liittymillä tekee erilaisia säästöjä.

Nyrkkisääntönä on, että mitä kalliimpi paketti laajemmilla ominaisuuksilla on kyseessä, sitä isompia säästöjä voi tehdä, mutta edullisemmissakin peruspaketeissa vertailu kannattaa.

Liittymän vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä tarjoushinnat ovat yleensä voimassa 6-24 kuukautta, ja aikaisemmin hankittu silloin edullinen liittymä ei välttämättä ole enää kilpailukykyinen. Erityisesti silloin, kun asiakas tarvitsee puhelimeen tehokkaan ja nopean netin, kannattaa liittymä kilpailuttaa.

Markkinoilla Black friday puhelimet

Puhelinvertailua tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, minkälaisia ominaisuuksia siltä haluaa. Jos tarkoituksena on ladata paljon sovelluksia ja ottaa valokuvia, kannattaa kiinnittää huomiota puhelimen muistiin ja kameran laatuun.

Vanhan puhelimen ominaisuuksia on hyvä miettiä, onko siitä puuttunut jokin ominaisuus, mitä toivoisi, ja onko siinä jotain sellaista mitä odottaa myös tulevalta puhelimelta? Tämä on vähän samanlainen asia, kuin uutta puhelinliittymää mietittäessä, ominaisuudet ovat tärkeässä roolissa.

Puhelinmarkkinoillakin on kova kilpailu operaattoreiden kesken, ja usein myös uutuusmallit voivat olla tarjouksessa. Sen tähden asiakkaan onkin hyvä erityisesti Black fridaynä katsella tarjouksella olevia uusimpia malleja, jos sieltä löytyisi puhelin, joka olisi ominaisuuksiltaan sellainen kuin tarvitsee.

Puhelinliittymat.fi tarkistaa hintatiedot päivittäin, ja tuotteen lopullinen hinta on tarjouksessa nähtävillä. Liittymän vaihtaminen on monesti kannattavaa, sillä operaattorit tekevät aktiivisesti uusia tarjouksia.

Ennen kuin vaihtaa liittymää, on hyvä miettiä, mitä ominaisuuksia sille tarvitsee, ettei esimerkiksi maksa turhaan tekstiviesteistä jos ei niitä kuitenkaan koskaan lähetä. Kannattaa katsoa vanhalta laskulta, kuinka paljon on käyttänyt dataa, soittanut tai lähettänyt tekstiviestejä.

Kaikki eivät tarvitse kaikkia ominaisuuksia, mutta enemmistö nykyaikana tarvitsee datapaketin. Datapaketilliset puhelinliittymät ovat suosituimpia, ja niissä myös vertailu kannattaa eniten sillä säästöt ovat suurempia.

On kuitenkin hyvä miettiä, tarvitseeko kaikkein tehokkainta pakettia, sillä monet käyttävät kotona nettiä wifin kautta.

Black friday puhelimet

Tämän hetken uusimpia puhelinmalleja pääsee katsomaan puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta, klikkaamalla operaattorin puhelinliittymätarjousta josta sivusto ohjautuu operaattorin sivuille.

Telian sivuilla on etusivun yläkulmassa linkki ”kauppa”, jota klikkaamalla voi valita, mitä tuotteita haluaa katsoa. ”Laitteet”-linkin alta löytyy puhelimet, josta pääsee tarkastelemaan, mitä Telialla on tarjolla. Tarjouspuhelimia löytyy eri merkeiltä useita kymmeniä tälläkin hetkellä, esimerkiksi ihan uusi Samsung Galaxy A52s 5G, 399 euroa 50 euron alennuksella.

Toinen suosittu malli, joka on myös 50 euron alennuksella, on OnePlus Nord CE 5G 12+ 256 Gt, ja sille hintaa jää 349 euroa. Puhelimia vertaillessa voi hakua rajata merkin ja käyttöominaisuuksien mukaan, siten on helpompi löytää itselle sopivin puhelin.

Liittymätarjousta harkittaessa niitä voi löytää helposti puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta, asiakkaan täytyy kuitenkin ensin tarkistaa, onko nykyinen liittymä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva.

Määräaikainen sopimus sitoo asiakasta jatkamaan sitä sopimuskauden loppuun, eikä purku ole yleensä mahdollista. Uuden liittymän hankkiminen on helppoa, sillä se tilataan operaattorin sivulta, ja uusi SIM-kortti tulee asiakkaalle postissa, sekä ohjeistus, milloin uusi liittymä aukeaa ja uusi SIM-kortti laitettava paikalleen.

Vanhan numeron voi siirtää uuteen liittymään, vaikka operaattori vaihtuisi. Älypuhelinten tulon myötä puhelinten käyttö on mullistunut, ja datapaketit tulleet tärkeiksi.

Datapaketin sisältävissä puhelinliittymissä voikin säästää rahaa parhaimmillaan jopa 500 euroa kuukaudessa, joten liittymäpaketin vertailu ja kilpailuttaminen todella kannattaa.

Miksi valita puhelinliittymat.fi?

Puhelinliittymat.fi -verkkosivusto palvelee jokaista kuluttajaa, sillä sieltä löytyy puhelinliittymät jokaisen tarpeisiin. Sivustolla voi mitata myös nykyisen netin nopeuden, mikä auttaa päättämään, tarvitseeko tehokkaampaa datapakettia, vai riittääkö jopa hitaampi omaan makuun.

Sivustolla on myös paljon ohjeita, miten valita itselle sopiva puhelinliittymä puhepaketin, tekstiviestien ja datansiirron mukaan. Paljon matkustavan on myös tärkeää muistaa valita pakettiin EU-datapaketti, sillä Euroopassa matkustettaessa datan käytölle on rajoituksia, ja puhelinlasku voi helposti kasvaa suureksi.

Puhelinliittymat.fi -verkkosivustolla on koottu yhteen oppaat ja vertailut, jonka avulla on nopea katsoa, mitä on tarjolla. Esimerkiksi TOP 3 parhaat liittymätarjoukset on koottu samalle sivulle, mikä helpottaa entisestään asiointia, ja näistä tarjouksista voi löytyä sopiva liittymää eri tarpeisiin.

Black friday puhelimet ja liittymät

Kuten edellä on mainittu, Black friday on oiva tilaisuus päivittää puhelinliittymä ja puhelin uusiin kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Puhelinliittymat.fi -verkkosivuston kautta se on helppoa ja nopeaa, sillä ajantasaiset hinnastot ja tarjoukset löytyvät samasta paikasta, eikä tarvitse erikseen selata jokaisen eri operaattorin sivuja.

Puhelinta ja liittymää valitessa on vain hyvä muistaa muutama nyrkkisääntö. Puhelimia on tehty lukuisiin eri makuihin ja tarpeisiin, joten kannattaa valita sellainen, mikä sopii parhaiten itselle.

On esimerkiksi turha maksaa puhelimen huippukamerasta, jos sillä ei tule koskaan kuvattua. Ja puhelinliittymiä varten on hyvä tiedostaa, minkä verran soittaa, lähettää tekstiviestejä ja käyttää mobiilidataa. Sopivan liittymän hankinnalla maksaa vain siitä mitä tarvitsee.

Vertaile liittymiä tästä napista:

Liittymät