Telia (ent. Sonera) tarjoaa talvella 2018 useita erinomaisia diilejä koskien liittymiä ja puhelimia. Tutustuimme tämänhetkisiin tarjouksiin.

Operaattorin vaihtajalle nyt Motorola Moto C ilmaiseksi

Telian paras tarjous koskee tällä hetkellä operaattorin vaihtajia. Jos päätät siirtyä Telian asiakkaaksi, saat kaupan päälle ilmaiseksi Motorola Moto C -puhelimen. Tämä on sangen houkutteleva tarjous, sillä pitkästä akunkestostaan tunnettu Moto C maksaa normaalisti 129 euroa.

Säästö siis jopa 129 euroa. Lisäksi useimmat Telian liittymät ovat nyt alennuksessa, joten niistä kertyy lisää säästöä enimmillään jopa 288 euroa.

Motorola Moto C -ilmaislahjan reunaehdot:

 • Nykyiset asiakkaat eivät voi hyötyä tästä tarjouksesta – edes vaihtamalla välissä liittymäntarjoajaa ja palaamalla bumerangina takaisin Telian asiakkaiksi.
 • Laite-etu edellyttää vähintään 12 kuukauden liittymäsopimusta. Jos sopimuksen purkaa, myös puhelinetu purkautuu. Kyseessä on siis perinteinen kytkykauppa.
 • Puhelimen saa vain hankkimalla nopean ja kalliin liittymätyypin (XL, L+, L) tai nuorten liittymän (X, X+).

Kaikki Telian liittymäpaketit 6-24 kk alennettuun hintaan

Telian kaikki valmiit liittymäpaketit ovat alennuksessa ainakin netin kautta tilattuna. Seuraavassa kaikki tavalliset liittymätarjoukset isoimmasta alennuksesta pienimpään:

 1. Rajaton Telia XL nyt 5 euron alennuksella / kk eli hintaan 24,90 e/kk. Tarjous kestää kaksi vuotta. Säästö 120 euroa.
 2. Telian suosituin liittymätyyppi Telia L on myös 5 euron alennuksessa, mutta edun kesto on vain yksi vuosi. Säästö 60 euroa.
 3. 10 gigaa kuukausittaista dataa sisältävä Telia M on kolmen euron alennuksessa. Edun kesto yksi vuosi. Säästö 36 euroa.
 4. Vähän puhelinta käyttävälle sopiva Telia S on sekin kolmen euron alennuksessa kuuden kuukauden ajan. Säästö 18 euroa.
 5. Samoin lapsille räätälöity S+ on alennuksessa kuuden kuukauden alkujaksolla. Kuukausihinta on tuona aikana 16,90 euroa eli 3 euron alennuksessa. Säästö 18 euroa.

Mikään näistä liittymäsopimuksista ei ole määräaikainen – eli liittymää tai jopa operaattoria voi vaihtaa kesken tarjouskauden.

Vertaile kaikkien operaattorien puhelinliittymät tällä sivulla!

Vain netistä: paljon matkustavalle tehokas Telia L+

Telialla on netissä tarjolla erityinen liittymätyyppi Telia L+. Se on 29,90 euroa kuukaudessa maksava liittymä, jossa on huippunopea netti, rajaton data Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä 15 gigaa dataa Euroopassa.

Tämä on Telian tehokkain liittymä paljon matkustavan ja paljon nettiä käyttävän kannalta.

Alle 26-vuotiaille Telia tarjoaa halvan X-liittymän

Telia tarjoaa alennushinnoin kahdenlaisia liittymiä alle 26-vuotiaille nuorille:

 • Telia X on useimmille käyttäjille riittävä liittymätyyppi, jossa on rajaton netti Suomessa, Baltian maissa ja Pohjolassa sekä 10 Gt dataa Euroopassa. Puheaikaa 600 minuuttia / kk, tekstiviestejä 600 kpl / kk. Normaalihinta 29,90 euroa / kk, tarjoushinta 19,90 euroa / kk. Etu kestää 24 kuukautta, joten kokonaissäästö on 240 euroa.
 • Telia X+ on muuten samanlainen kuin Telia X, mutta se sisältää 5000 minuuttia puheaikaa ja 5000 tekstiviestiä kuussa. Normaalihinta on 34,90 euroa kuussa ja tarjoushinta 22,90 euroa. Edun kesto on 24 kuukautta. Säästö 288 euroa.

Kummassakaan nuorten tarjouksessa ei ole määräaikaisuutta eli liittymäsopimuksen voi purkaa kesken tarjouskauden ilman lisäveloitusta.

Telian tarjouspuhelimet

Telian verkkokaupassa on tarjolla alehintaan monia puhelinmalleja. Seuraavat kolme mallia ovat euromääräisesti kovimmassa alennuksessa tällä hetkellä.

 1. iPhone 7 Plus 256 GB maksaa normaalisti hulppeat 1099 euroa. Nyt Telian verkkokaupasta sen saa hintaan 799 euroa. Säästö 300 euroa.
 2. Hurjasta kamerastaan tunnettu Sony Xperia XZs maksaa normaalisti 499 euroa. Nyt Telian verkkokaupassa hinta on 399 euroa, ja kaupan päälle saa Sonyn laadukkaan matkakaiuttimen (normaalihinta 79 euroa). Säästö 179 euroa.
 3. Laadukas Samsung Galaxy S7 Edge on normaalihinnaltaan 499 euroa, nyt vain 389 euroa. Säästö 110 euroa.

Huomaa, että kaikkia tarjousmalleja ei ole koko ajan varastossa tarjolla, vaan niitä saattaa joutua odottelemaan muutaman päivää maahantuojalta. Esimerkiksi tätä kirjoitettaessa 16.1.2018 iPhone 7 on lopussa.

Muista myös, että Suomessa toimivien operaattorien tarjoamat puhelinten osamaksusopimukset ovat yleensä aidosti korottomia. Toisin sanoen yllä listatut tarjouspuhelimet on mahdollista ostaa myös osissa ilman korkoa.