Globetel - Puhelinliittymät.fi  

Globetel on vähemmän tunnettu liittymäntarjoaja. Globetelin matkapuhelinliittymät ovat kuitenkin mainio lisä Suomen markkinoille. Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla. Lue lisää.

Mikä ihmeen Globetel?

Globetel Oy on suomalainen vuonna 1997 perustettu teleoperaattori, jolla on yli 200 000 asiakasta. Se on erikoistunut perinteisiin puhelinliittymiin. Globetel ei tarjoa yleensä huippunopeita nettiyhteyksiä, ainoastaan edullisia ja selkeästi hinnoiteltuja puheluita ja tekstiviestejä.

Globetel ei ole itse rakentanut puhelinverkkoa, vaan käyttää Soneran koko maan kattavaa verkkoa. Globetelin liittymät toimivat lisäksi 200 maassa eri puolilla planeettaa.

Huomaa, että videopuhelut ja kuvaviestit ovat Globetelin kaikilla liittymillä samanhintaiset kuin äänipuhelut ja tekstiviestit.

Globetelin suurimpana myyntivalttina toimivat ovat ulkomaanpuheluiden matalat hinnat.

Verkko: Telia

Plussat:
  • Hinta
  • Nopeus
Miinukset:
  • Kuuluvuus
  • Asiakaspalvelu

Globetel Perus

Globetel Tähti on Suomen halvimpia puheliittymä. Puhelut kaikkiin kotimaisiin liittymiin maksavat vain 0,049 €/min. Tekstiviestit ovat 0,049 €/kpl. Lisäksi peritään kuukausimaksu 3,90 €. Tämä on todella halpaa. Huomaa kuitenkin, että liittymään sisältyvä nettiyhteys on erittäin rajallinen. Kyse on siis niin yksinkertaisesta liittymätyypistä kuin vain voi olla. Liittymään voi lisätä rajattoman 4 mb/s netin hintaan 7,90 eur / kk kuten kaikkiin muihinkin Globetelin liittymiin.

Globetel Mini ja Pieni

Globetel Ulkomaa on miltei yhtä edullinen vaihtoehto kuin Globetel Perus. Mini tarjoaa 300 min ja 300 viestiä kuukaudessa, Pieni taas 500 min ja 500 viestiä. Kuukausimaksu Minille on 7,90 ja Pienelle 9,90 eur / kk.  Liittymään voi lisätä rajattoman 4 mb/s netin hintaan 7,90 eur / kk kuten kaikkiin muihinkin Globetelin liittymiin. Muuten data maksaa 0,59 eur / mb.

Globetel Ulkomaa -liittymän erikoisuutena ovat edulliset ulkomaanpuhelut. Liittymällä varustetuista puhelimista voi soittaa ulkomaille erittäin edullisesti. Katso tarkempi hinnasto täältä: https://globetel.fi/ulkomaanpuhelut

Globetel Jätti

Globetel Jätti on Globetelin rajaton liittymä jossa 14,90 euron kuukausihintaan rajattomat puhelut ja viestit. Muuten liittymä on identtininen muiden Globetelin liittymien kanssa.

Datapaketit

Dataa voi ostaa halutessaan joko rajoittamattomana 7,90 euron kuukausihintaan tai käytön mukaan 0,59 €/MB.

Globetelin ulkomaanpuhelut

Globetelin normaali ulkomaanhinnoittelu on maakohtainen mutta kautta linjan varsin edullinen. Katso hinnasto täältä: https://globetel.fi/ulkomaanpuhelut

Globetel asiakaspalvelu

Puh: 09 228 9100
Email: [email protected]

Osoite:
Globetel Oy
Melkonkatu 18
00210 Helsinki

Käyttö / kk: