Puhelinliittymat.fi kartoittaa säännöllisesti eri operaattoreiden liittymätarjouksia, jotta sinulla olisi kuluttajana aina edullisimmat liittymähinnat valittavanasi. Myös Elisa on kevään kunniaksi julkaissut taas pari varteenotettavaa liittymätarjousta.

 

Rajattomasti kaikkea 21,90 €/kk – Huoleton Premium 100M alehintaan alle 26-vuotiaille

Kevään paras tarjous on eittämättä alle 26-vuotiaille tarjottu alennushinta Saunalahti Huoleton Premium 100M -liittymästä. Se maksaisi normaalisti 29,90-34,90 € kuukaudessa, eli säästöä kertyy vuositasolla 96-156 euroa!

Liittymä sisältää:

  • Rajaton 4G-netti 100 Mt/s
  • Rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä
  • Rajattomasti dataa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa
  • Muissa EU-maissa dataa veloituksetta 10Gt/kk

Kyseessä on liittymä, jossa on käytännössä kaikki herkut aina ulkomaiden tiedonsiirtoa myöten, niinpä voimme suositella sitä lämpimästi alle 26-vuotiaille puhelinliittymää kartoittaville kuluttajille.

Lue lisää ja tilaa

 

Tarkka 4G 22,90 €/kk: hyvä valinta vähän peruspuheluita ja tekstiviestejä tarvitsevalle

Huoleton 4G -liittymään kuuluu rajattomasti tiedonsiirtoa 50 Mt/s -nopeudella, niinpä se soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka soittavat perinteisiä puheluita ja lähettävät SMS-viestejä pienissä määrin.

Nykyään kommunikaatio tapahtuu pitkälti WhatsAppin, Facebookin, Snapchatin ja muiden sovellusten kautta, niinpä tarvetta esimerkiksi puheminuuteille ja tekstiviesteille ei juurikaan ole. Nämä sovellukset kun käyttävät pelkästään internet-yhteyttä – esimerkiksi WhatsAppin kautta soitettu puhelu ei kerrytä laskuusi puheluminuutteja.

Verrattuna esimerkiksi Huoleton Premium -liittymään tämä perusliittymä on hyvä täsmävalinta – Huoleton Premiumiin kuuluu rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä, mutta se myös maksaa 7 euroa enemmän kuukaudessa, niinpä edullisemmalla liittymällä säästösi voi olla vuositasolla jopa 84 euroa.

Lue lisää ja tilaa

 

Tarkka 1M 9,90 €/kk: karsittu, superedullinen perusliittymä esim. WhatsApp- ja Facebook-viestien lähettelyyn

Tarkka 1M on Elisan karsittu perusliittymä – siihen sisältyy rajattomasti tiedonsiirtoa 1 Mt/s -nopeudella, kun taas puhelut ja tekstiviestit maksavat 6,9 senttiä per minuutti/viesti.

1 megan nopeus kuulostaa hitaalta ja sitä se pitkälti onkin, mutta 1 Mt/s riittää erittäin hyvin esimerkiksi WhatsApp- ja Facebook-viestien lähettelyyn. Myös peruslaatuiset YouTube- ja Facebook-videot pyörivät tällä liittymällä tarvittaessa, HD-kuvanlaatuun tämä nopeus ei kuitenkaan riitä.

Liittymä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ekaluokkalaisen ensimmäiseen puhelimeen: puhelimen käyttäjä on aina tavoitettavissa esim. WhatsApp-viestien kautta kiitos rajattoman tiedonsiirron.

Monilla on kotonaan nopeampi internet-yhteys, jota puhelimella voi myös käyttää WiFi-yhteyden kautta puhelimen oman mobiiliverkon sijaan – tämä yhdistelmä onkin erinomainen valinta, jos haluat säästää liittymäkuluissa mutta silti selailla Facebookia ja katsella videoita ilman hidasteluja kotisohvallasi.

Lue lisää ja tilaa