Matkapuhelintarvikkeet

Lähes jokaisella suomalaisella on ainakin yksi kännykkä, joka kulkee mukana laukussa, taskussa tai vaikkapa vyökotelossa lähes ympäri vuorokauden. Matkapuhelimesta onkin tullut lähes perheenjäsen, jonka kanssa vietetään aikaa enemmän kuin useimpien ystävien. Uusi matkapuhelin on myös suhteellisen iso hankinta etenkin nuorille aikuisille, joten niistä halutaan pitää hyvää huolta, vaikka kännyköiden vaihtoväli onkin samaan aikaan lyhentynyt. Nopeaa vaihtuvuutta on selitetty muun muassa muodilla ja kulutuskulttuurilla, mutta myös uusien ominaisuuksien jatkuvalla kehittymisellä ja kytkykauppasopimusten yleistymisellä lienee tekemistä asian kanssa.

Tarvikkeiden laaja valikoima

Matkapuhelintarvikkeiden suureen määrään markkinoilla vaikuttaa paitsi kännyköiden suuri lukumäärä niin myös se, että valmistajia ja -malleja on markkinoilla todella paljon ja uusia tulee kaiken aikaa. Ei siis ihme, että matkapuhelintarvikkeita on myynnissä sen miljoonaa sorttia sekä alan liikkeissä, marketeissa että verkossa. Osa tarvikkeista on niin sanottuja välttämättömyystarvikkeita kuten akut, laturit ja erilaiset kaapelit kun taas osalla korostetaan omaa identiteettiä tai suojataan kännykkää kolhuilta ja pölyltä, joille uusimmat kosketusnäytölliset älypuhelimet ovat erityisen alttiita. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi näytönsuojakalvot, kännykkäkotelot ja -pussit.

Useimpien kännykkätarvikkeita myyvien liikkeiden ja verkkokauppojen valikoimiin kuuluvatkin ainakin akut, alkuperäistarvikkeet, laturit, datakaapelit, handsfree-laitteet, takakuoret ja erilaiset telineet. Alkuperäistuotteet ovat erityisen kysyttyjä, koska etenkin akkujen kohdalla alkuperäisyys takaa paremman toimivuuden halvempiin verrokkeihin nähden. Alkuperäistuotteet myös sopivat varmasti omaan kännykkään, koska ne on suunniteltu juuri sitä varten.

Oheistuotteet

Oma lukunsa ovat erilaiset oheistuotteet kuten vaikkapa Hello Kitty ja Disney –kännykkäpussit ja kuoret, jotka ovat etenkin nuorison suosiossa. Verkon parhaita ostospaikkoja ovat muun muassa Lux-Case.fi, Pixmania, Klc, CDON.com, Konebox ja Gigantti. Tuotteita myyvät myös eri operaattoreiden omat liikkeet sekä tavaratalot ja kodinkoneliikkeet. iPhone-tarvikkeita,  kuten tyylikkäitä suojakuoria, myyvät mm. Macpiste ja Omppulogo.

Suojakalvot

Usein puhelin on hintava hankinta, josta kannattaa pitää huolta. Kosketusnäyttöä suojaamaan kannattaakin ehdottomasti hankkia suojakalvo. Helpointa ja edullisinta on hankkia suojakalvo Suojakalvotukusta, joka myy suojakalvoja tukkuhintaan.

Kännykän akut

Eikö akku lataudu? Kannattaa hankkia uusi akku kännykkään. Akkukauppa.comista löytyy valtava valikoima matkapuhelimien akkuja! Akkujen hinta vaihtelee välillä 15-30 € ja tarjolla on akkuja mm. seuraavien valmistajien puhelimiin: Samsung, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Blackberry, Motorola, LG ja ZTE. iPhonen akkuja ja akunvaihtopalvelu löytyy osoitteesta www.macpiste.fi.