Kännykän / matkapuhelimen kuoret

Jos kännykän mukana tulevat normaalit kuoret tuntuvat tylsiltä ja haluat tuoda esiin omaa uniikkia ulkoasua puhelimeen, uusi DesignSkins.fi -palvelu on kuin tehty sinulle!

Kuoret valmiista malleista tai omalla kuvalla!

DesignSkins.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä kuoret kännykkään, läppäriin tai vaikkapa tablet-tietokoneeseen omasta kuvasta tai tuhansien valmiiden kuvien joukosta. Kuoret on helppo kiinnittää ja eivät jätä mitään jälkiä poistettaessa!

  • Kaikilla DesignSkins -tarroilla on 100% rahat takaisin takuu!

Esimerkki kännykän (iPhone) ja läppärin yksilöllisistä suojakuorista

Ohessa muutama valmis esimerkki puhelimen suojakuorista, katso lisää vaihtoehtoja osoitteesta: www.DesignSkins.fi

Tuhansia suojakuoria ja muita matkapuhelintarvikkeita

Jos DesignSkins.fi:stä ei löytynyt sopivia kuoria niin klikkaa Lux-Case.fi:n verkkokauppaan jossa tuhansia erilaisia suojakuoria!

Lux-Casen valikoimasta löydät kuoret niin iPhonelle, Samsungille, HTC:lle, Lumialla kuin monille muillekin puhelimille. Tarjolla on tuhansia kuoria, joten vaihtoehdot eivät ihan heti lopu kesken! Suojakuoria riittää moneen makuun: on yksinkertaisia ja tyylikkäitä, sekä hauskoja ja mielikuvituksellisia vaihtoehtoja. Suojakuorten lisäksi valikoimassa on kuulokkeita, kosketusnäyttökyniä, latureita ja telakointiasemia.

Toimitus on nopea ja maksuton, kaikkia tuotteita löytyy varastosta! Maksutapana käy myös Visa Electron!

lux-case

Lisää osoitteessa lux-case.fi.

iPhone suojakuoret

iPhoneen löytyy eniten suojakuoria ja muita oheistarvikkeita, joten valikoimaa riittää! Netissä onkin useita pelkästään Applen tuotteiden tarvikkeisiin erikoistuneita verkkokauppoja, kuten esimerkiksi Omppulogo.com.

omppulogo-com

Kuvan tuotteet ja lisää vaihtoehtoja osoitteessa www.omppulogo.com.