Viestikunkku.fi ja ilmaiset tekstiviestit

Jos eteesi tulisi tilaisuus lähettää tekstiviestejä ystävillesi ja muille niin paljon kuin haluat ja täysin maksutta, niin käyttäisitkö sitä? Tällainen kysymys voi tietenkin ensi alkuun kuulostaa lähes utopistiselta, mutta silti se on aivan oikeutettu. Nimittäin Viestikunkku.fi:ssä on mahdollista lähettää tekstiviestejä aivan ilmaiseksi. Siis kokonaan maksutta! Käytätkö tilaisuutesi?

Mikä on Viestikunkku.fi?

Viestikunkku.fi on palvelu Internetissä, jonka kautta kuka tahansa voi lähettää ilmaisia tekstiviestejä. Ilmaiset tekstiviestit on helppo lähettää, sillä palvelussa on esimerkiksi mahdollisuus tallentaa tuttujen numerot osoitekirjaan, jolloin tekstiviestien lähettäminen onnistuu nopeasti. Palvelun käyttö on luotettavaa, koska palvelusta näkee kaikkien tekstiviestien lähetystiedot. Voit siis käyttää tietokonettasi aivan kuten kännykkääsi. Kirjoitat vaan viestin ja lähetät.

Lähetetyt tekstiviestit lähtevät matkaan ja saavuttavat ystäväsi yhtä nopeasti ja turvallisesti kuin jos olisit lähettänyt ne kännykälläsi. Ainoa ero on niiden maksuttomuus.

Viestikunkun yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet viestien maksuttomuuden. Viestit näkyvät kuitenkin vastaanottajalla täsmälleen samanlaisina kuin ne näkyisivät kännykästäkin lähetettynä. Mitään mainoksia tai muuta ylimääräistä viesteihin ei siis lisätä. Eräs mainoskikka juttuun kuitenkin liittyy. Nimittäin ilmaisia viestejä saa käyttöönsä vierailemalla Viestikunkun yhteistyökumppaneiden nettisivuilla ja keräämällä niistä niin sanottuja krediittejä, joilla ilmaisia viestejä saa. Vaihtoehtoisesti ilmaisia viestejä saa käyttönsä kutsumalla ystäviään ja tuttaviaan palvelun käyttäjiksi. Mainokset tulevat siis tätä kautta viestin lähettäjän – ei vastaanottajan – tutustuttavaksi.

Miten päästä palvelun käyttäjäksi?

Palvelun käyttäjäksi pääseminen on helppoa. Ainoa asia, mitä tarvitsee tehdä, on rekisteröityminen asiakkaaksi osoitteessa www.viestikunkku.fi. Käyttäjätili aktivoidaan omalla matkapuhelinnumerolla, mitä käyttämällä sisään kirjautuminen jatkossa tapahtuu.

Viestikunkun kotisivuilla on rekisteröitymisasioiden lisäksi myös runsaasti muuta tietoa ilmaisista tekstiviesteistä ja muista palveluista, joita Viestikunkun käyttäjä saa käytettäväkseen. Kannattaa tutustua!